BRYSTPROTESER

Udvalg, ekspertise og tid

Tre elementer, som er nødvendige for at den rette brystprotese kan findes. 

Udvalg af Brystproteser

Uagtet hvor dygtig en ekspedient er til at tilpasse en brystprotese, kommer man ikke langt uden et ordenligt udvalg af brystproteser. Ikke bare et udvalg af størrelser, men også et udvalg af modeller. Der bør være adgang til et udvalg af 3 typer fylde for at kunne matche rundingen af et bryst. 

Hos Props & Pearls lægger vi vægt på at have brystproteser af god kvalitet. Vi går ikke ind for at have lavkvalitets brystproteser på hylden. Hos Props & Pearls har vi valgt at føre Amoenas sortiment. Amoena står for det største udvalg af brystprotese modeller. De er first movers, de opfandt den selvsiddende brystprotese og arbejder hele tiden for at forbedre deres produkt. De vælger at føre brystproteser i mere end en farvetoner.

Props & Pearls sætter pris på Amoenas kvalitet.

Se udvalg af Props & Pearls brystproteser i e-shop

Ekspertise i at finde den rette brystprotese

Det kræver et trænet øje at kunne finde den rette brystprotese. Derudover er det vigtigt at ekspedienten kan forklare hvilke konsekvenser, der følger at vælge en brystprotese frem for en anden.

Disse beslutninger skal fremlægges, så det gør kvindens valg nemmere at træffe.

Hos Props & Pearls har vi mange års erfaring med at forklare hvilke proteser som dækker hvilke behov. 

Tid til at finde den rette brystprotese

Det tager tid at finde den rette protese. Det er ikke et produkt, som bare lægges frem.

Brystproteser skal prøves og vurderes hvilket tager tid. Er det første gang til brystprotese eller første gang til den klæbende brystprotese, så kræver det yderligere tid.

Det er vigtigt at kvinden får en god introduktion, så hun føler når hun kommer hjem, at hun er kommet et sikkert skridt videre.

Hos Props & Pearls sætter vi som udgangspunkt 1 time af til første gang. Det er ikke sikkert det tager så lang tid, men det skal tage sin tid. 

Book en tid i prøverummet: ring 3525140 eller skriv på info@propsandpearls.com så finder vi en tid som passer dig. Find inspiration i vores e-shop

Hos Props and Pearls har vi et bredt udvalg af markedets bedste props:  

  • Props til lommer  
  • Props der sidder selv  
  • Props der er lette som skum                                        
  • Props i forskellige hudfarver  
  • Glasklare svømme/bade props   
  • Props til sport eller fest  
  • Nipples…som prikken over i’et